Cocina de gran nivel
ROBERT DE NOLA
Passeig del Remei, 48
08140 Caldes de Montbui,Barcelona
Tf.938 65 40 47
www.robertdenola.cat
Valoración personal: 4,75/5
Puntos fuertes: Cocina catalana de calidad/Gran oferta de sugerencias/Jefe de sala muy profesional/Ambiente muy relajado/Oferta de entrantes muy interesante y excelentes platos de carne
Puntos débiles: A ver cuándo cambian las vidrieras agrietadas, afean un edificio muy bonito
Valoración Tripadvisor: 4.5/5 (121 opiniones), Robert de Nola Tripadvisor.
Fotos extraídas de su página web:
Este restaurante lo voy a añadir a la lista de los que merecen ser visitados por lo menos una vez al año. En esta lista incluyo aquellos restaurantes donde confluyen a la vez varios elementos o factores que considero importantes: ambiente agradable, buen servicio, buena relación y calidad precio y oferta culinaria variada a la par que original. Todo esto y más lo tiene el ROBERT DE NOLA.
El edificio o casa que alberga el restaurante es precioso, pero algún día tendrán que reparar un par de vidrieras que tienen agrietadas. El salón comedor es muy espacioso y el ambiente es muy poco ruidoso, mesas amplias y muy separadas entre sí. Todo está pensado para dar la máxima comodidad. El jefe de sala es un verdadero crack y sabe guiarte de forma adecuada y el servicio es bastante atento en el trato. La carta está basada en la cocina tradicional catalana y mediterráneo con ligeros toques creativos:
PER PICAR
-Bastonets de Bacallà amb Mel de Sant Feliu
Olives farcides de sardina estil espinaler
Orxata de cogombre amb fruites escalivades
Llagostins arrebossats amb blat de moro torrat
Verat escabetxat amb cítrics i escalunyes
Escenalls de pernil ibèric
Coca torrada del Maresme amb tomàquet
Escuma de patata amb tofona i rostes (C.Vo)
Morro de porc torrat amb mel i farigola
Cruixents de verdura de la horta amb romesco (C.Vo)
Formatge de cabra gratinat amb poma i confitura de tomáquet
Mini patates d'Olot
Canelo de foie amb amanida de codony
Timbal de butifarra negra amb poma i gratinat de formatge tou de til.l- ENTRANTS
- -Amanida de temporada (C.Vo)
Amanida d'herbes amb llardons i vinagreta de mostassa
Amanida de conill en escabetx
Amanida de sardina amb vinagreta d'esmarris
Sopa de temporada (C.Vo)
Empedrat de llegums del Vallès amb musclús escabetxats
Poti poti mar i montanya
Canelons d'anec amb beixamel de poma pink lady
Canelons de marisc amb beixamel de ceps CARNS
-Filet de bou amb salsa cabernet i confitura de ceba
Cua de bou guissada amb olives negres
Peus de porc sense feina farcits de pebrots escalivats i prunes
Cuixa d'anec amb peres- Llom de Cérvol amb herbes del farcell (C.Vo)
- Filet de Bou amb Salsa de Formatge Fumat i Espàrrecs
PEIXOS
- -Romescada de calamars
sardines de esmarris (V.O Alguer)
Bacallà amb musel.lina d'alls, homenatge Mercader
Lluç a l'allada blanca
Corball al forn
Fricando de rap
POSTRES
- -Mousse de dues xocolates amb aroma de cafè
Carpaccio de taronja amb sorbet de pinya
Mil fulls de llimona amb sorbet de mandarina
tap de xocolata amb gelat de vainilla
Mató amb mel (C.Vo)
Falo eïvissenc amb gelat de torro
Bledes dolces amb crema d'ametlles i oli de vainilla
Suc de taronja natural
Cafè irlandes
Assortit de formatges (un viarge per el territori Català)
Formatge i codonyat
- -
La carta de vinos es muy extensa y podéis verificarla (sin los precios) en su página web. Para este menú nos sirvieron un tinto Baldomà crianza, d.o.Costers del Segre mezcla de uvas Merlot, Cabernet Sauvignon, Tempranillo y Bobal. Un vino muy aromática y suave en el paladar.
En esta última visita nos prepararon un menú de 35 euros con todo incluido:
PICAPICA:
FIGUES FARCIDES AMB FORMATGE BLAU
FARCELLETS D'ESPARRECS AMB SALSA DE MANDARINA
COCA DE MONIATO AMB FOIE I POMA CARAMELITZADA
FARCELLET DE BUTIFARRO AMB MEL
FARCELLETS D'ESPINACS
X2 CANELO D'ÀNEC AMB BEIXAMEL DE POMA
A ESCOLLIR PREVIAMENT:
CUIXA D'ÀNEC AMB SALSA DE MANDARINA
ESTOFAT DE PORC IBÈRIC AMB PRUNES
LLUÇ AMB SALSA DE CEPS
ENTRECOT A LA LLOSA AMB SALSA CEPS I SALSA FORMATGE A PART
POSTRES:
MIL FULLS DE CREMA DE LLIMONA I SORBET DE MANDARINA
MOUSSE DE DUES XOCOLATES
Y como no, pasamos a las fotos de los platos;
Higos rellenos de queso azul. Este aperitivo funciona de maravilla dado el contraste tan potente de sabores entre los dos ingredientes.
Coca de moniato, foie y cebolla caramelizada. Otro acierto en la mezcla y contraste de sabores.
Farcellet de espárragos con salsa de mandarina.
Farcellet de espinacas
Farcellet de botifarron con miel. Uno de los mejores bocados del pica-pica.
Canelones de pato con bechamel de manzana. Deliciosos y otro gran acierto la bechamel con manzana.
Muslo de pato con salsa de mandarina. En este restaurante suelen utilizar a menudo los toques de fruta en las salsas y condimentos, siempre de forma acertada y sin alterar en exceso el sabor final del plato.
Estofado de cerdo ibérico con ciruelas. Cocinado a fuego a lento y muy parecido a un meloso de ternera. Estaba espectacular.
Entrecot a la llosa con salsa de ceps y de queso. La carne de excelente de calidad.
Mousse de dos chocolate con aroma de café. El sabor es acertado, pero la textura un poco farragosa y seca.
Milhojas de crema de limón y sorbete de marina. No está al nivel del resto de su oferta, demasiado simple para la calidad del menú.
A mí ya me tienen el corazón y el estómago robado.
FIGUES FARCIDES AMB FORMATGE BLAU
FARCELLETS D'ESPARRECS AMB SALSA DE MANDARINA
COCA DE MONIATO AMB FOIE I POMA CARAMELITZADA
FARCELLET DE BUTIFARRO AMB MEL
FARCELLETS D'ESPINACS
X2 CANELO D'ÀNEC AMB BEIXAMEL DE POMA
A ESCOLLIR PREVIAMENT:
CUIXA D'ÀNEC AMB SALSA DE MANDARINA
ESTOFAT DE PORC IBÈRIC AMB PRUNES
LLUÇ AMB SALSA DE CEPS
ENTRECOT A LA LLOSA AMB SALSA CEPS I SALSA FORMATGE A PART
POSTRES:
MIL FULLS DE CREMA DE LLIMONA I SORBET DE MANDARINA
MOUSSE DE DUES XOCOLATES
Y como no, pasamos a las fotos de los platos;
Higos rellenos de queso azul. Este aperitivo funciona de maravilla dado el contraste tan potente de sabores entre los dos ingredientes.
Coca de moniato, foie y cebolla caramelizada. Otro acierto en la mezcla y contraste de sabores.
Farcellet de espárragos con salsa de mandarina.
Farcellet de espinacas
Farcellet de botifarron con miel. Uno de los mejores bocados del pica-pica.
Canelones de pato con bechamel de manzana. Deliciosos y otro gran acierto la bechamel con manzana.
Muslo de pato con salsa de mandarina. En este restaurante suelen utilizar a menudo los toques de fruta en las salsas y condimentos, siempre de forma acertada y sin alterar en exceso el sabor final del plato.
Estofado de cerdo ibérico con ciruelas. Cocinado a fuego a lento y muy parecido a un meloso de ternera. Estaba espectacular.
Entrecot a la llosa con salsa de ceps y de queso. La carne de excelente de calidad.
Mousse de dos chocolate con aroma de café. El sabor es acertado, pero la textura un poco farragosa y seca.
Milhojas de crema de limón y sorbete de marina. No está al nivel del resto de su oferta, demasiado simple para la calidad del menú.
A mí ya me tienen el corazón y el estómago robado.
Té bon nom aquest i en tinc bones referències... però vaig molt poc per Caldes i quan hi vaig, no puc fer-ho sense deixar de visitar l'amic Carles del Basic que ja sé que és més senzill, però l'amistat te això... :)
ResponderEliminarLes amistats s'han de cuidar....
ResponderEliminarSalutacions!!